Olej z Pestek Moreli 50ml Etja

intensywne działanie dla każdego rodzaju cery i włosów, zwiększa elastyczność, doskonale się wchłania

Termin ważności: 01.2020

Producent: Etja

Dostępność: na magazynie

Wysyłka: 24–48h

Dostawa: darmowa już od 199 zł

9,99 
Ocena: 0 na 5 (opinii: 0) dodaj opinię

Bogactwa natury z czterech stron świata zamknięte w małych buteleczkach – naturalne oleje roślinne o niezwykłych właściwościach pielęgnacyjnych. Czyste oleje bazowe to prawdziwy koktajl odżywczy dla pięknej i zdrowej skóry. Oleje kosmetyczne są pozyskiwane z różnych części roślin, z bliskich i odległych zakątków świata. Każdy olejek posiada specyficzne właściwości, a odpowiednio dobrany do typu cery potrafi w krótkim czasie zdziałać cuda.

Olej z pestek moreli – Prunus Ameniaca Kernel Oil – Etja

Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej otrzymywany z pestek moreli. Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B i E. Doskonale się wchłania utrzymując odpowiedni poziom nawilżenia skóry. Jego lekka i delikatna konsystencja nadaje się do każdego rodzaju skóry zwłaszcza suchej, dojrzałej i wrażliwej. Olej z Pestek Moreli oferowany przez firmę ETJA jest w 100% naturalny 

Stosowanie oleju z pestek moreli
  • bezpośrednio na skórę
  • masaż całego ciała
  • dodatek do kremów i balsamów
  • idealna baza do rozcieńczania naturalnych olejków eterycznych
  • godny polecenia jako dodatek do kąpieli dzieci i niemowląt
  • moczenie i pielęgnacja stóp

Cera: każdy rodzaj cery, szczególnie cera sucha i wrażliwa

Efekt: skóra uelastyczniona, odżywiona, nawilżona

Jak stosować? Nałożyć niewielką ilość oleju na oczyszczoną, lekko wilgotną skórę twarzy, szyi i dekoltu, a następnie delikatnie wmasować. 

Przechowywanie: po każdym użyciu zamknąć buteleczkę i przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.

Kraj pochodzenia: Turcja

Opakowanie: 50 ml, butelka z ciemnego szkła z dozownikiem

Gdzie można kupić olej z pestek moreli Etja? Naturalnie w sklepie online Papayashop.pl

Składniki/INCI: Olej z pestek moreli (Prunus Ameniaca Kernel Oil)

Olej nośnikowy jest naturalnym produktem. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Inni
kupili również